Hotel Orient – Hotel Orient 3*

Hotel Orient Braila este un hotel de trei stele, localizat in orasul Braila, Romania. Hotelul a fost deschis in 2008 si renovat in 2012. Hotelul are un design clasic, asigurand, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere sanitar, tot confortul necesar unei sederi placute.

Hotel Orient Braila este localizat in centrul Brailei, pe strada comerciala Dorobanti. Toate camerele hotelului sunt dotate cu frigider, aer conditionat si televizor LED.

Hotelul dispune de parcare proprie.

Hotelul dispune de restaurant propriu, bucataria fiind predominant internationala, insa se regasesc si elemente culinare traditionale romanesti. De asemenea, micul dejun este inclus indiferent de oferta de cazare pe care o alegeti.

Braila fiind un oras cu o lunga istorie, in timpul sederii dumneavoastra la hotelul nostru puteti sa vizitati numeroase atractii turistice. In plus, accesul la faleza Dunarii este facil, aceasta fiind ideala pentru o plimbare relaxanta de dupa-amiaza, sau pentru jogging dimineata. Pentru mai multe detalii despre punctele de interes ale orasului Braila va rugam sa intrebati la receptia hotelului.

Hotelul Orient face parte din lantul hotelier Orient Braila. Pagina web oficiala a lantului hotelier Orient Braila o gasiti aici. Din acest lant hotelier face parte si Grand Hotel Orient, care este un hotel de patru stele localizat pe faleza Brailei. Pagina web oficiala a lui Grand Hotel Orient o gasiti aici.

Va asteptam cu caldura si ospitalitate pentru un sejur placut si de neuitat la Hotel Orient***!

Ce le-a placut clientilorRecenzii